Historier fra svunnen tid

Visdomsord av Hilda Stien

  

Minner


Når en blir eldre og mindre aktiv i det daglige, da kommer minnene. Jeg synes det kryr fram en lang rekke av gode minner, morsomme minner, kjære minner fra et langt liv. Det kan jo også være ubehagelige minner, såre minner. Men disse bleikner etter hvert. De har vel også hatt sin verdi. En har læret og sammenlikne. Det er disse gode minnene som nå kryr fram, og som gjør livet lyst og fremdeles rikt . Jeg har opplevd alltid å ha gode mennesker å gjøre med. Blant foreldre, søsken, mann og barn, blant naboer og hvem jeg ellers kom i kontakt med, minnes jeg ikke noen som var urimelig, når bare jeg selv var rimelig.

Så blir jeg glad og rik og takknemlig mot alle disse som har vært med og formet livet for meg til en lang god kjede som binder oss sammen i fortid, nåtid og fremtid. Det blir ikke noen god gjerning som jeg har gjort, men en gave som jeg har fått. Jeg kjenner det som et livsinnhold på mine eldre dager.

Takken går også til Gud som er alle gode gavers giver.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.10 | 20:14

I dette NRK programmet fra 1975 forteller flere av deltagerne fra Fritham om hva de opplevde.
https://tv.nrk.no/program/FREP41006775/arktisk-krig

...
10.12 | 12:52

Her er lenken. Zoom inn og klikk på markører og ruter for å få med info.: https://drive.google.com/open?id=1Qt7Z-m8-NqWtXEviq6Bnmzjqre8&usp=sharing

...
10.12 | 12:50

Jeg holder på å lage et kart over DS Malula/DS Selis sine bevegelser basert på diverse kilder. Under arbeid - oppdateres etter hvert som jeg finner mer info.

...
29.01 | 17:04

Interessant å lese. D/S Selis het opprinnelig D/S Malula og ble bygget i Rosendal i 1918 for min russiske oldefar Michael Sergejewitch Roshchakowsky.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE